F-Secure SAFE

Internet Security za vaš PC, Mac, pametni telefon in tablico

Zaščitite svoje življenje na vseh napravah

 

F-Secure SAFE je nagrajena zaščita za spletne aktivnosti, ki vas ščiti pred virusi, trojanskimi konji in ransomware-om. SAFE ščiti tudi vse vaše povezane na spletno banko. Lahko nastavite omejitve dostopa do spleta za svoje otroke. Vi in vaša družina lahko varno brskate po spletu, tako na računalnikih kot pametnih napravah.

Ključne lastnosti, ki vas ščitijo

Protivirusna zaščita

Ohranite svoje naprave varne pred virusi, trojanskimi konji ter vohunsko programsko opremo.

Preberi več

Protivirusna zaščita

Protivirusna zaščita vas ščiti pred zlonamerno programsko opremo, ki poskuša zbrati vaše osebne podatke. F-Secure SAFE za preprečevanje okužb samodejno pregleduje vse datoteke ter aplikacije. V primeru najdenega virusa uporabnika obvesti in pozove k odstranitvi.

Zaščita za spletno bančništvo in brskanje

Raziskujte po spletu ter brez skrbi nakupujte in opravljajte bančne storitve.

Preberi več

Zaščita za spletno bančništvo in brskanje

Zaščita pri brskanju zagotavlja vašo varnost in zasebnost s preprečevanjem dostopa do spletnih strani, ki vas lahko okužijo ali zberejo vaše osebne podatke. Na primer: če uporabljate nezaščiten brskalnik lahko nehote odprete povezavo, ki vas vodi na lažno spletno stran vaše banke. F-Secure SAFE vključuje tudi zaščito pri bančništvu ter vas opozori ob vstopu v spletno banko – hkrati se zavaruje povezava do spletne banke.

Poiščite svojo napravo

Ste napravo izgubili? Poiščite svojo Android ali iOS napravo ter jih upravljajte preko portala My F-Secure.

Preberi več

Poiščite svojo napravo

Prijavite se v portal My F-Secure in preverite, kje se nahajajo vaše naprave. Sistem Android omogoča tudi zaklepanje izgubljene naprave ali izbris vseh podatkov za preprečevanje dostopa do zasebnih datotek kot so slike ali e-pošta.

Zaščita družine

Zaščitite celotno družino s pomočjo ene storitve.

Preberi več

Zaščita družine

F-Secure SAFE omogoča, da si določite omejitve in poskrbite za celotno družino. Lahko preprečite dostop do spletnih strani glede na vsebino (odrasle vsebine, nasilje, nakupovanje, igre na srečo, socialna omrežja, itd.). F-Secure SAFE prepreči dostop do teh vsebin in zaščiti vaše otroke ter vam omogoča nadzor nad časom uporabe pametne naprave (omejitev časa vklopljenega zaslona).

Tehnične lastnosti

Sistemske zahteve

PC

Platforme: Windows 10, 8.1, 7 (Service Pack 1)
Procesor: Intel Pentium 4 ali hitrejši
Pomnilnik: 1 GB ali več
Disk: 1,2 GB prosto

Zahteva se povezava v splet za potrditev naročnine in prejemanje posodobitev. ARM tablice niso podrpte. Sistem mora izpolnjevati minimalne zahteve za Windows, ki jih predpisuje Microsoft.

MAC

Platforme: macOS 10.12 (Sierra), OS X 10.11 (El Capitan), OS X 10.10 (Yosemite)
Procesor: Intel
Pomnilnik: 1 GB ali več
Disk: 250 MB prosto

PAMETNI TELEFONI IN TABLICE

Platforme: Android 4.0 ali novejši, iOS 9 ali novejši

Jeziki

dansk, Deutsch, English, español, español latinoaméricano, français, français canadien, italiano, lietuvių, Nederlands, norsk, polski, português, português brasileiro, suomi, svenska, tiếng Việt, русский, 日本語, 繁體中文 (香港)

“BEST PROTECTION 2016 AWARD gre Client Security za dosledno varnostno učinkovitost v naših letnih testih”. (Maik Morgenstern, CTO – AV-TEST GmbH)

Tehnologija F-Secure je do sedaj nagrado Best Protection podjetja AV-TEST prejela petkrat. Ta tehnologija je vgrajena tudi v F-Secure SAFE.

Posnetki

F-Secure SAFE – Zaščitite se na vseh napravah

Glavnega raziskovalca na F-Secure (Mikko Hyppönen) so izzvali na obisku pri frizerju. Preverite njegove nasvete.