F-Secure TOTAL

Internet Security in VPN za vse naprave

Varnost in zasebnost v eni naročnini

 Za opravljanje bančnih storitev in socialne stike uporabljamo splet. Delimo vse več informacij o zasebnem življenju. Tako je poleg naših potrebno zaščititi tudi naše osebne informacije. F-Secure TOTAL združuje nagrajeno zaščito F-Secure SAFE z enostavno uporabo FREEDOME VPN v eno naročnino. S tem pridobite celovito varnost in zasebnost na vseh vaših napravah.

Kako lahko ostanem varen na spletu?

Protivirusna in omrežna zaščita

Ohranite svoje naprave varne pred virusi, trojanskimi konji ter vohunsko programsko opremo. Zagotovite, da je vaša spletna povezava varna.

Preberi več

Protivirusna in omrežna zaščita

Brez protivirusne zaščite je varnost vaših fotografij, dokumentov in preostalih datotek v nevarnosti. Protivirusna zaščita vas ščiti pred virusi, okuženimi e-poštnimi priponkami in ostalo zlonamerno programsko opremo. Samodejne posodobitve in pregledovanje zagotavljajo najhitejšo zaščito pred vsemi novimi grožnjami. Omrežna zaščita deluje v ozadju in neprestano preverja varnost katerega koli omrežja, s katerim ste povezani.

Zaščita pri brskanju in bančništvu

Upravljanje z denarjem preko spleta je lahko nevarno. Raziskujte po spletu, nakupujte in plačujte račune brez skrbi.

Preberi več

Zaščita pri brskanju in bančništvu

Zaščita pri brskanju vas varuje pred zlonamernimi in nevarnimi spletnimi stranmi in zagotavlja varnost in zasebnost. Zaščita spletnega bančništva opozori, ko vstopate v spletno stran banke in zavaruje povezavo do spletne strani. S tem je vaš denar na varnem.

Poiščite svoj telefon

Vas skrbi, da bi izgubili svoj telefon? Z uporabo storitve Finder lahko najdete svojo Android ali iOS napravo. Lahko jo tudi zaklenete ali na daljavo izbrišete podatke z Android telefona.

Preberi več

Poiščite svoj telefon

Na portalu My F-Secure je enostavno preveriti lokacijo svojega telefona. Na Android napravah so dodane tudi funkcije za zaklep ali izbris telefona na daljavo. Tako vse vaše informacije ostanejo na varnem in nihče ne more dostopati do osebnih datotek, slik ali e-pošte.

Zaščita družine

Otroci preživijo veliko časa na spletu. Zaščitite svoje otroke z nastavljanjem omejitev – koliko časa lahko napravo uporabljajo ter do katerih vsebin lahko dostopajo.

Preberi več

Zaščita družine

Postavite meje in zaščitite svoje družinske člane z omejitvijo časa uporabe ter preprečevanjem dostopa do neželene spletne vsebine – odrasle vsebine, nakupovanje, igre na srečo, družabna omrežja, itd.

Popolna zasebnost

Sledilniki, oglaševalci in tudi nekateri ponudniki dostopa do spleta zaradi te funkcije ne morejo spremljati vaših aktivnosti. Vaš pravi naslov IP je skrit pred spletnimi stranmi, ki jih obiskujete. Mi ne sledimo vašemu prometu.

Preberi več

Popolna zasebnost

VPN ustvari varno in zasebno povezavo med vami in preostalim delom Interneta. Povezava (ali tunel) kriptira vaš promet med napravo in strežnikom VPN in vašega prometa ni mogoče prestreči na WiFi dostopnih točkah ali kje drugje. Ta funkcija hkrati skrije vaš naslov IP in geografsko lokacijo.

Dostopajte do blokiranih vsebin

Izberite eno virtualnih lokacij za dostop do vsebin, ki niso dostopne v vaši regiji.

Preberi več

Dostopajte do blokiranih vsebin

Vas moti sporočilo “Ta vsebina ni na voljo v vaši regiji”? VPN vam omogoča, da se na spletu predstavljate kot da ste v drugi državi, kar vam omogoča dostop do vsebin, ki bi sicer za vas bile onemogočene. Prav tako je funkcija priročna v primeru potovanj po svetu ter želite spremljati domače vsebine.

WiFi varnost

Vaša spletna povezava je zavarovana in nihče ne more dostopati do vašega prometa, tudi če uporabljate javne dostopne točke.

Preberi več

WiFi varnost

Uporaba WiFi omrežij je pogosto lahko ranljiva – napadalci izkoriščajo vsako nepazljivost uporabnikov. Za zaščito zasebnosti in vaših občutljivih podatkov je vaš spletni promet kriptiran z namenom preprečevanja vohunjenja. Tako se lahko brez skrbi povežete na katerokoli WiFi dostopno točko.

Preprečite neželeno sledenje

Preprečitev oglaševalcem, da bi služili na vaš račun ter vaše zasebnosti.

Preberi več

Preprečite neželeno sledenje

Nekatere spletne strani, ki jih obiskujete, spremljajo vaše spletne aktivnosti in prodajajo te informacije oglaševalcem. Oglaševalci združujejo te informacije z različnih spletnih strani ter vas profilirajo – na koncu imajo o vas podatkov, kot ste jih pripravljeni deliti.

Začetek v treh korakih

Z F-Secure Total Security dobite F-Secure SAFE, ki ščiti vašo spletno prisotnost ter F-Secure Freedome, ki varuje vašo zasebnost. Od celovite spletne zaščite in zasebnosti ste oddaljeni le nekaj korakov.