Živa varnost

Sofisticirana tehnologija, ki združuje moč strojnega učenja s strokovnim znanjem lastnega raziskovalnega laboratorija v en sam pristop – živa varnost.

Zaščita 360 stopinj

Potrebna je kombinacija najnovejšega znanja strokovnjakov ter neprestano izboljševanje tehnologija, da lahko celovito predvidevamo, preprečujemo, zaznavamo in se odzivamo na grožnje.

Brez skrbi – holistični pristop F-Secure portfelja kibernetske varnosti pokrije vse potrebe vašega podjetja glede kibenernetske varnosti.

Naše obsežno znanje in vpogled, ki ga združujemo s pametno programsko opremo ter najnovejšo umetno inteligenco, se združuje v eno entiteto – zasnovano za vašo zaščito. To je Živa Varnost.

Najboljša zaščita na trgu

Ponosni smo na vse osvojene nagrade Best Protection, ki jih podeljuje AV-TEST. Naše zveste stranke potrjujejo naš trud ohraniti vaše podjetje na varnem, ne glede na okoliščine.

Spoznajte strokovnjake

Mikko Hypponen

Chief Research Officer, F-Secure Labs

Pri F-Secure se od leta 1991 bori proti največjim izbruhom virusov v zgodovini spleta. S svojimi govori navdušuje po največjih varnostnih konferencah na svetu ter piše članke za New York Times in Wired.

Twitter
TED Talks

Erka Koivunen

Chief Information Security Officer

Erka je nekdanji vodja finskega CERTa, in se je pridružil F-Secure v 2015 kot svetovalec za kibernetsko varnost. Podjetja, vlade in veliko drugih organizacij se posvetuje z Erkom od ocen tveganja do odzivanja na grožnje. Kot strokovna priča je sodeloval z EU, finskim in britanskim parlamentom.

Twitter
F-Secure Blog